Servicii

In showroomul Tak Home Decoration sau la domiciliul clienţilor, venim în întâmpinarea aşteptărilor cu mostre şi cataloage, cu modele din portofoliul propriu, cu idei practice privind elementele de design interior şi combinarea armonioasă a acestora cu perdelele, draperiile şi accesoriile noastre.

Beneficiind de o colaborare fructuoasă cu designeri şi arhitecţi de renume, echipa Tak Decor vă poate facilita contactul cu aceştia, pentru consultanţă de specialitate.

Pentru o oferi cele mai bune soluţii adaptate spaţiului dvs., vom lua in considerare toate elementele necesare, de la structura si compozitia camerei, culori, mobilă, pana la cele mai mici detalii. Iar ce este cel mai important – vom ţine cont întotdeauna de gusturile şi preferinţele dvs., astfel încât acestea să se reflecte cat mai mult atmosfera nou creeată! Iar toate acestea ( perdele, draperii, cuverturi, perne decorative, etc ) vor fi confectionate conform dimensiunilor dorite, în deplin acord cu cerinţele şi condiţiile impuse de client.

De asemenea, echipa tehnică oferă servicii de calitate de montaj şi asamblare a sistemelor de prindere la reşedinţa dvs. şi asigură integrarea perfectă a perdelelor, draperiilor, decoraţiunilor în spaţiul personal al clientului.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?

Hai sa vedem cum ar arata casa ta imbracata cu un set nou de perdele si draperii moderne, elegante, calde si integrate in conceptul general de design al locatiei tale!
Ce spui, suna bine?