Despre

Un concept modern, exclusivist

Tak Decor este un concept modern şi exclusivist, inspirat de cele mai noi tendinţe promovate de designeri de top din Spania, Franţa şi Germania.

Colecţiile noastre de perdele, draperii, tapiţerii şi textile de casă, sisteme de prindere şi accesorii deco îmbracă cele mai diverse forme, modele şi culori, în stiluri minimaliste, clasice, opulente, contemporane sau inovative.

De la rustic la modern, de la simplu la somptuos, de la tradiţional la avangardist, Tak Decor poate satisface cele mai exigente gusturi şi aşteptări.

Suntem o companie dinamică şi creativă, centrată pe client şi pe oferirea celor mai practice soluţii pentru orice tip de interior: office, comercial sau rezidential. Crezul nostru este acela că perdelele şi accesoriile sunt obiecte care înnobilează, inspiră şi creează armonie.

Raportul optim preţ-calitate, serviciile personalizate şi atenţia pentru detalii sunt atuurile pe care vă invităm să le descoperiţi vizitand showroomul nostru şi magazinul virtual www.perdele-online.ro.

Bun venit în lumea Tak Decor!

Vrei sa discutam despre proiectul tau?

Hai sa vedem cum ar arata casa ta imbracata cu un set nou de perdele si draperii moderne, elegante, calde si integrate in conceptul general de design al locatiei tale!
Ce spui, suna bine?