Gradinita din complexul rezidential “Curtea Domneasca” Domnesti-Bucuresti

Imi face o deosebita placere sa postez pe site ultimul nostru proiect: gradinita de copii din complexul rezidential “Curtea Domneasca” din Domnesti-Bucuresti, probabil unul dintre cele mai reusite complexuri rezidentiale pe care le-am vizitat.

Gradinita este conceputa dupa un model german, cu camere de joaca si de studii foarte generoase, aerisite si luminoase. De asemenea, exista un spatiu de joaca in aer liber situat in curtea interioara a gradinitei, cu ferestre de jur imprejur, astfel incat copiii sunt in permanenta supravegheati.

Ideea de baza a proiectului nostru – perdele, draperii si sisteme de prindere – a plecat de la culorile parchetului deja instalat, roz respectiv blue, cu personaje simpatice din filme de desene animate.

Draperiile sunt in ton cu culorile parchetului, creeand o atmosfera vesela, perfect integrata in ideea de gardinita. Ursuleti si ursulete, soricei veseli, vrabiute, etc sunt tot atatea personaje ce se regasesc pe draperiile instalate in camerele de joaca. Pentru cei mai mari, aflati la varsta scolara, exista o sala de afterschool, in care am instalat sisteme

romane, folosind un material de draperie mai “sobru”.

Datorita inaltimii foarte mari a incaperilor, de peste 3,20 m, a trebuit sa adaugam o bordura in partea de jos a draperiilor – material cu linii cu aceeasi baza de culoare – care de altfel confera o anumita tinuta maiestoasa si greutate draperiilor.

Nu dorim decat ca totii copiii care pasesc in aceasta gradinita sa se bucure de atmosfera creata!

88 de comentarii la „Gradinita din complexul rezidential “Curtea Domneasca” Domnesti-Bucuresti”

 1. Salutare! Aceasta postare nu poate fi scrisa mai bine! Citind acest articol, imi aminteste de fostul meu coleg de camera! El a continuat sa predice despre asta. Cu siguranta ii voi transmite aceasta postare. Destul de sigur ca va avea o lectura foarte buna. Va multumim pentru impartasire!|

  Răspunde
 2. Но́рма пра́ва (правова́я но́рма)
  Санкция — это часть нормы
  права, в которой указаны правовые последствия:
  негативные либо позитивные. В
  уголовном и административном праве негативные санкции сформулированы как вид и мера наказания.
  Трудовое право и ряд других отраслей в качестве позитивных
  санкций предусматривают поощрительные меры.

  Răspunde

Lasă un comentariu